Oversikt over nettsteder der du kan leie film online

Det finnes flere og flere tjenesteleverandører innen utleie av film på nett. Denne oversikten gir deg noen nettsteder der du kan leie film online, altså en streaming eller video-on-demand tjeneste der du ikke leier en virkelig DVD men får tilgang til å se filmen så mange ganger du vil i løpet av et døgn.

Leie film på nett

Lei film online (video-on-demand) fra CDON.no

CDON – En ny og meget bra tjeneste både når det gjelder kvalitet og pris. Priser varierer fra kr 9 per episode for serier til kr 49 for de nyeste filmene. I tillegg kan du på CDON se live sport online, få med deg kampen til favorittlaget ditt uten å betale dyrt for en sportskanal på TV. CDON har også en gratis film hver måned, i tillegg til kampanjer med lavere priser enn normalt på mange produkter. CDON er vel verdt et besøk.

Lei film på Viasat

Viasat OnDemand – Viasat tilbyr to tjenester, du kan enten leie film på nett og laste den ned til PC-en din, eller du kan bestille film på nett og deretter se den på via tuner eller kabel om du har TV-abonnement hos Viasat. Begge tjenestene er tilgjengelige fra Viasat OnDemand. Viasat har tilbyr også gratis film. Prisene ellers ligger på 39 til 45 kr for vanlige filmer, og 59 kr for erotiske filmer.

Lei film og video online fra SF Anytime

SF Anytime – En god tjeneste, også tilgjengelig for Mac-brukere. Priser fra 25 kr for litt eldre filmer opp til 53 kr for de nyeste filmene. Du kan også kjøpe filmer på SF Anytime. Første gang du skal spille film fra SF Anytime må du installere mediaspilleren deres.

Lei film online fra Filmarkivet

Filmarkivet – Ble i februar 2009 av Teknofil.no og TV2 Hjelper Deg kåret til Norges beste nettsted for leie av film på nett. I testen heter det bl.a: ”Filmarkivet skal i utgangspunktet ha stående applaus for sin løsning for filmleie.” Filmarkivet har nå også satt ned prisene på alle sine spillefilmer til kr 39 per film.

Lei film og DVD online fra File2Home

Film2Home – Lei filmer eller tv-serier. Tjenesten er også tilgjengelig for Mac-brukere. Priser på serier: 19 kr/episode. Priser på film fra 39 kr til 50 kr. I november har Film2Home en kampanje gående for å feire at de nå også ønsker MAC-brukere velkommen, og lar deg leie tre klassikere gratis. For å benytte deg av dette tilbudet må du oppgi kode: 193520445936 ved betaling.

Film fra Telenor Online

Telenor Online WebTV – Trygg og god tjeneste fra Telenor som også leverer filmer fra SF Anytime. Prisene ligger på rundt 40 til 50 kroner.
Tjenesten krever at du har Microsoft Silverlight installert på din PC.

Video On Demand fra Expert

Expert – Helt grei tjeneste fra Expert selv om de ikke har det helt store utvalget av de siste filmene, prisene er fra 20 til 40 kr. Du kan også kjøpe filmer for nedlasting til din egen PC fra Expert. Vær opmerksom på at film leid fra Expert ikke kan sees av Mac og Linux-brukere.

Leie DVD på nett

Flere nettsteder tilbyr abonnement der du får vanlige DVD-er sendt hjem til deg i posten. De fleste lar deg beholde filmene så lenge du vil før du sender dem tilbake. Ingen forsinkelsesavgift!

Lovefilm – Konseptet til Lovefilm er enkelt: man registrerer seg som prøvemedlem (kostnadsfritt for nye medlemmer) og legger til filmene man vil se i en liste (1 holder, men vi anbefaler at man alltid har flere enn 10 filmer i sin filmliste). Filmene sendes rett hjem med posten og returneres portofritt til Lovefilm i samme ferdigfrankerte konvolutt som de kom i, deretter får man nye filmer. Om man ikke avslutter abonnementet før den kostnadsfrie perioden er over (via kundeservice, telefon eller online) går det over til abonnement med en fast månedskostnad med en måneds bindingstid.

Lovefilm har et nært samarbeid med alle norske og utenlandske filmselskaper for å se til at de alltid har det største mulige filmtilbudet av nye og gamle filmer, hvilket i dag er over 12 000 ulike filmtitler (Blu-ray og DVD). En betaversjon av en streamingtjeneste finnes for medlemmer med 2 og 3 filmspakkene med ubegrenset med film. Disse får se en gratis streamet film i uken.

Leie erotisk film på nett

Etter at “sladden ble fjernet” i 2006 er det flere steder du kan leie erotisk film på nett.

Kondomeriet lar deg leie erotiske filmer på nett

Kondomeriet – er langt på vei Norges største erotiske butikkjede. Med 16 års markedserfaring har de et varesortiment som er tilpasset voksne mennesker med et sunt og fornuftig forhold til erotikk. Kondomeriet tilbyr video-on-demand og å leie erotisk film fra Kondomeriet koster kr 59. Du kan også kjøpe filmer fra Kondomeriet

Lei film på Viasat

Viasat OnDemand – På Viasats OnDemand tjeneste kan du leie erotisk film på nett.
Prisene ligger fra 9 kr til 59 kr for erotiske filmer.

Husk 18-års aldersgrense.

Lei film online fra Filmarkivet

Filmarkivet – På Filmarkivet kan du leie erotiske filmer til kr 39 per film.